Rådgivning

Optimer produktet og sælg med målgruppens sprog

Er det her også beskrivelsen af dit firma:

I har udviklet verdens mest effektive løsning til sundhedsvæsenet. Men løsningen er svært at sælge, og I taler ofte forbi sundhedspersonalet, når I møder dem.

Når forskellige brancher skal kommunikere på tværs, er det tit et problem, at I taler hver jeres sprog. Da jeg både har mange års erfaring som sygeplejerske og i den tekniske branche, taler jeg begge sprog. Derfor kan jeg rådgive jer og projektlede jeres næste projekt, så det optimeres bedst muligt til sundhedspersonalets dagligdag fra start.

Med den rette planlægning og salgsmateriale skrevet i målgruppens sprog, får I fremover meget lettere ved at sælge løsningen og give jeres bidrag til et sundhedsvæsen i verdensklasse.

Du har flere muligheder

Skal jeg lede projektet og rådgive dig og dit personale gennem hele opgaven, arbejder jeg typisk hos jer i flere måneder på fuld tid, hvor jeg i praksis fungerer som en ansat seniorkonsulent.

Du kan også drage nytte af mine kompetencer i kortere forløb, hvor jeg eksempelvis kommer 5-10 dage fordelt over en måned eller to. Her er jeg primært rådgiver og facilitator, mens du og dine medarbejdere planlægger og udfører projektet, eller jeg giver mit bud på, hvordan løsningen sælges til sidst.

Uanset opgavetype indgår vi altid en aftale på baggrund af et individuelt tilbud, hvor jeg både beskriver opgaven og udbyttet i detaljer og udarbejder en plan for, hvornår vi hver især skal have løst de forskellige delopgaver.

 

Hør mere om, hvordan jeg kan optimere salget

Vil du vide mere om, hvordan I kan få mere succes med jeres løsning, kommer jeg gerne forbi til en uforpligtende kop kaffe.

Ring på 24 94 72 70, eller send en mail

Ascom needed a better understanding of the challenges at different hospital wards/units and how to make our solutions more relevant to meet these.
It is not so often that you come across a consultant that exceed your expectations. Susie did! – using her insights, engagement and fast learning of our solutions.
Jens Andersen Sales Director Nordic, Ascom

Som EU-akkrediteret Business Coach i ”Horizon 2020’s SME Instrument Programme” har jeg opnået følgende gennemsnitlige vurdering:

Hør hvordan du kan optimere salget

Sundhedsinformatiker – Master in IT

Aalborg Universitet

Executive Master in Business Administration

Stockholm School of Economics

Artillerivej 98B, 4.th

2300 København S

T: +45 24 94 72 70

M: sw@infocura.dk

CVR: 37260819